Bedrijfsprocessen

3D tekenen/ontwerpen

Een goede voorbeiding is het halve werk. Na overleg met onze klanten gaan we eerst aan de slag met het maken van een ontwerp. Aan de hand van een schets,tekening of kladje maken wij een voorstel ontwerp van het gewenste product. Verderop in het proces kunnen wij deze tekening uitwerken over hem vervolgens te plaatsen bij de machine. 

Watersnijden

We beschikken over een watersnijmachine waardoor wij snel en zuiver onze productie een duw in de rug kunnen geven, doordat wij de meeste proccesen in eigen beheer kunnen uitvoeren. Met de watersnijmachine kunnen wij tot wel 60 mm dik Rvs snijden, maar ook Aluminum, staal, koper of kunstof is voor de snijmachine geen probleem. Met een waterstraal van 3800 bar en een toevoeging in de vorm van zand (grint) is iedere klus gesneden koek voor ons.

Kanten, buigen en walsen

Nadat het plaatwerk is gesneden, liggen de platen klaar voor de volgende afdeling. Op ordernummer worden de juisten Kanttekeningen erbij gezocht en kan worden overgaan naar het volgende proces

Lassen Mig/TIG

Als alle processen zijn doorlopen, en alles klaar ligt, kan het product in elkaar worden gezet, en krijgt het product al aardig zijn uiteindelijke vorm.

Nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact met ons op